el-scootere 3000 watt produkt

De tidlige versioner af elektriske scootere var fyldt med begrænsninger, herunder korte rækkevidder og træg acceleration. Men teknologiske fremskridt har forbedret deres ydeevne og anvendelighed markant. I dag, med en 15000-watt motor, kan ryttere nyde hurtig acceleration, jævn håndtering og en tophastighed, der ofte overstiger mange traditionelle scootere. Denne kraftudgang gør det muligt for elektriske scootere at navigere ubesværet gennem bytrafik, klatre op ad bakker og give en sjov tur under en lang række forhold.

$1,700.00

Beskrivelse

elektrisk scooter dobbelt motor

10kw elektrisk motorcykel motor

voitures electriques enfants 84v

Parameter
FrameHøjstyrke aluminiumslegering 6061, overflademaling
GaffelgaflerÉn danner forgaffel og baggaffel
Elektriske maskiner11 "72V 10000W børsteløs tandet højhastighedsmotor
controller72V 70SAH*2 rør vektor sinusformet børsteløs controller (mini type)
Batteri72V 40AH-45AH modul lithiumbatteri (Tian energy 21700)
MeterLCD hastighed, temperatur, effektvisning og fejlvisning
GPSPlacering og fjernbetjening alarm
BremsesystemEfter én disk, indeholder ikke skadelige stoffer, i overensstemmelse med internationale miljøkrav
BremsehåndtagSmedebremse af aluminiumslegering med kraftbrudsfunktion
TyreZhengXin dæk 11 tommer
ForlygteLED linseformede lyse forlygter og kørelys
Maksimal hastighed110km
Forlængelse kilometertal115-120km
Motor5000 watt pr stk
Hjul11inch
Nettovægt og bruttovægt54kg / 63kg
Produkt størrelseL* b* h: 1300*560*1030 (mm)
Emballage størrelseL* b* h: 1330*320*780 (mm)

**Elektriske scootere: Kraftfuld transport til det 21. århundrede**

I dagens tempofyldte verden er behovet for effektiv, bæredygtig og bekvem transport altafgørende. Den elektriske scooter, en nyskabt form for bytransport, er ved at dukke op som en populær løsning. Med en effekt på 15000 watt (15 kW) tilbyder disse scootere en spændende tur, der kan konkurrere med traditionelle gasdrevne scootere. Men den sande værdi af disse elektriske scootere ligger ud over deres råkraft; det ligger i deres øko-venlighed, bekvemmelighed og tilpasningsevne til moderne urban livsstil.

**Evolutionen af ​​elektriske scootere**

De tidlige versioner af elektriske scootere var fyldt med begrænsninger, herunder korte rækkevidder og træg acceleration. Men teknologiske fremskridt har forbedret deres ydeevne og anvendelighed markant. I dag med en 15000 watt motor, kan ryttere nyde hurtig acceleration, jævn håndtering og en tophastighed, der ofte overstiger mange traditionelle scootere. Denne kraftudgang gør det muligt for elektriske scootere at navigere ubesværet gennem bytrafik, klatre op ad bakker og give en sjov tur under en lang række forhold.

**Bæredygtighed og effektivitet**

Et af de primære salgsargumenter for el-scootere er deres miljøvenlighed. Ved at køre på elektricitet frem for fossile brændstoffer reducerer de COXNUMX-emissionerne markant og hjælper med at afbøde virkningerne af klimaændringer. De gennemsnitlige omkostninger ved at drive en elektrisk scooter er også meget lavere end for en gasdrevet scooter, på grund af de lave omkostninger til elektricitet sammenlignet med benzin. Derudover kan elektriske scootere oplades hurtigt og bekvemt med korrekt opladningsinfrastruktur og batteribyttestationer, hvilket yderligere forbedrer deres effektivitet.

**Design og funktioner**

Moderne el-scootere handler ikke kun om strøm; de er designet med rytterens komfort og sikkerhed i tankerne. Funktioner som LED-forlygter, regenerativ bremsning og avancerede affjedringssystemer giver en jævn og behagelig kørsel. Nogle modeller er endda udstyret med avanceret teknologi som GPS-sporing og smartphone-integration, hvilket gør det nemt at navigere, spore scooterens batteristatus og meget mere. Rammerne er ofte lavet af letvægtsmaterialer som aluminium og kulfiber, hvilket yderligere forbedrer scooterens ydeevne og reducerer dens samlede vægt.

**Fremtiden for elektriske scootere**

Med den stigende popularitet af elektriske scootere og den stadigt fremadskridende teknologi, ser fremtiden lys ud for denne transportform. Efterhånden som batteriteknologien forbedres, og ladeinfrastrukturen udvides, vil rækkevidden og ladetiden for elektriske scootere sandsynligvis forbedres betydeligt. Derudover, med flere rytteres bevidsthed og regeringsstøtte til bæredygtige transportmuligheder, vil efterspørgslen efter elektriske scootere sandsynligvis fortsætte med at vokse.

Afslutningsvis elektriske scootere er mere end bare en sjov måde at komme rundt i byen på; de er en bæredygtig, effektiv transportløsning til det 21. århundrede. Med deres stigende popularitet og teknologiske fremskridt er det sandsynligt, at de vil spille en central rolle i at forme fremtiden for bytransport.

Yderligere oplysninger

Vægt65 kg
Mål134 × 45 × 55 cm

Produktservice

  • Mærke: OEM/ODM/Haibadz
  • Min. ordremængde: 1 stk./stykker
  • Forsyningsevne: 3000 stykke / stykker pr. Måned
  • Havn: Shenzhen/GuangZhou
  • Betalingsbetingelser: T/T/,L/C, PAYPAL, D/A, D/P
  • Pris 1 stk: 1701 USD pr stk
  • Pris 10 stk: 1655 USD pr stk

Produktvideo

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “el-scootere 3000 watt produkt”

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

UNDERSØGELSE

Forespørgsler om vores produkter eller prisliste bedes du give din e-mail til os, og vi vil være i kontakt inden for 24 timer.

KONTAKT OS